4.5/5

Bedrijfspand in Amsterdam te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Amsterdam te koop zetten? Brownlake doet graag een aanbod. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij kunt u een aanbod ontvangen op alle type bedrijfsmatig vastgoed en in alle staten van onderhoud. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. Wij zijn dus niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen en daardoor bent u verzekerd van het beste aanbod op de markt. Van de verkoop van een kantoorpand tot de verkoop van uw logistiek vastgoed, in elke situatie brengt Brownlake een vrijblijvend aanbod uit.

Waarom kiest u voor Brownlake? 

Bij Brownlake bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden, een soepel verkooptraject en gegarandeerd een marktconform bod voor elk type bedrijfspand. Omdat wij landelijk opereren kunt u tevens in Amsterdam rekenen op een verzorgd verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed in Nederland hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Of het nu gaat om een opname of het uitbrengen van een bod, Brownlake kan snel schakelen in het gehele proces en streeft keer op keer naar een succesvolle verkoop.

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Amsterdam

Overweegt u een bedrijfspand op Businesspark Osdorp, Tradepark Zuidoost of elders is Amsterdam te verkopen? Brownlake doet graag een aanbod. Wat voor type pand u ook heeft, u kunt rekenen op een sterk bod en een soepel verkooptraject. Om u direct zekerheid te geven, brengt Brownlake te allen tijde een bod uit zonder financieringsvoorbehoud en/of bouwtechnische keuring. Vrijblijvend een taxatie van uw bedrijfspand te koop in Amsterdam ontvangen? Laat uw gegevens achter.

Taxeren van uw bedrijfspand

Om uw bedrijfspand zo goed mogelijk te taxeren, bekijken wij een verscheiden aantal factoren. Onze taxateurs gaan aan de hand van het type pand dat zowel in verhuurde als onverhuurde staat kan worden verkocht, de waarde bepalen. Zo is de ligging en de staat van onderhoud van belang, maar ook de huur, energielabel, servicekosten en de expiratiedatum van de huurovereenkomst, factoren die meegenomen worden in de berekening. Bent u benieuwd naar welk aanbod Brownlake kan uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Amsterdam? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod