4.5/5

Bedrijfspand in Amstelveen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Amstelveen te koop? Brownlake is een landelijke opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, bent u verzekerd van het beste bod, ongeacht marktcondities. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw kantoorpand, bedrijfshal of magazijn in alle staten van onderhoud. Voor elke situatie brengt Brownlake vrijblijvend een aanbod uit en bent u verzekerd van zorgeloos verkooptraject.

Kies voor Brownlake

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake mede door onze flexibele verkoopvoorwaarden, een sterk aanbod en de complete ontzorging van het verkoopproces van aanvraag tot overdracht. Met een bewezen trackrecord laten wij verkopers van bedrijfspanden keer op keer een succesvolle verkoop zien, waarbij de gemaakte afspraken altijd centraal staan. Of het nu gaat om een bezichtiging van een pand of het uitbrengen van een bod, wij kunnen bij elke situatie van het verkoopproces snel schakelen. 

Ontvang een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Amstelveen

Als landelijk opererende investeringsmaatschappij kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Zo kunt u uw bedrijfspand op het Legmeer, Commerce Parc, De Loeten of elders in Amstelveen, direct aan ons verkopen. Brownlake brengt te allen tijde een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering een bouwtechnische keuring is geen onderdeel van de waardebepaling. Met ons aanbod heeft u dus direct zekerheid en kan de verkoop op korte termijn worden gerealiseerd. Voor een vrijblijvende waardebepaling kunt u vandaag nog contact opnemen.

Opstellen van de waardebepaling

Bij Brownlake kunt u zowel verhuurde als onverhuurde panden, zonder tussenkomst van derden, verkopen. Voor het opstellen van de waardebepaling is het van belang of het pand in verhuurde staat of een pand vrij van huur betreft. Een pand vrij van huur wordt voornamelijk getaxeerd op ligging en staat van onderhoud. Daarnaast is het type energielabel ook van belang. In verhuurde staat wordt de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst ook meegenomen. Vrijblijvend een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Amstelveen ontvangen? Laat uw gegevens achter of bel naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod