4.5/5

Bedrijfspand in Amersfoort te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Amersfoort te koop en wilt u direct een goed aanbod? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Ongeacht de onderhoudsstaat kunt u bij Brownlake terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of ander vastgoed. U bent te allen tijde verzekerd van het beste bod, goede verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject. Benieuwd naar ons aanbod? Neem contact op of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Bij Brownlake bent u verzekerd van de beste verkoopwaarde, een goed aanbod ongeacht marktcondities en een verzorgd verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed gingen u voor en zien Brownlake als betrouwbare verkooppartner. Wat voor type bedrijfspand u ook wilt verkopen, wij kunnen snel schakelen in het verkoopproces. Van een opname van een pand tot een bod uitbrengen. U bent verzekerd van een fijne verkoop en een soepele afwikkeling.

Elk type bedrijfspand te koop in Amersfoort

Als landelijk opererende beleggingsvehikel zijn wij tevens actief op bedrijventerreinen zoals Isselt, De Hoef, Calveen of elders in Amersfoort. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaande als verhuurde en onverhuurde panden, bent u verzekerd van grondige taxatie en soepel verkoopproces. Om het belang van een betrouwbare koper voorop te stellen, brengt Brownlake te allen tijde een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Dat scheelt u veel tijd, maar ook veel kosten. De verkoop van uw bedrijfspand verloopt namelijk geheel kosteloos. U betaalt dus geen makelaarskosten zoals een courtage of een vast tarief. Benieuwd naar de taxatie van uw bedrijfspand te koop in Amersfoort? U kunt vrijblijvend een waardebepaling aanvragen.

Uw bedrijfspand taxeren

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, is het van belang of het gaat om een bedrijfspand vrij van huur of een pand in verhuurde staat. Uw bedrijfspand in verhuurde staat wordt altijd anders getaxeerd dan een pand dat vrij van huur is. De kale huur, type huurder en de einddatum van het huurcontract geven ons een goed beeld van de waarde. Naast deze factoren wordt er uiteraard gekeken naar de onderhoudsstaat en de ligging van het pand.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod