4.5/5

Bedrijfspand in Altena te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Altena te koop? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen. Omdat wij over een lange beleggingshorizon beschikken, bent u te allen tijde verzekerd van het beste aanbod. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat. Het bedrijfspand kan tevens zowel leegstaand als verhuurd of onverhuurd zijn. Voor iedere situatie doet Brownlake een vrijblijvend aanbod en bent u verzekerd van een soepel verkooptraject.

Waarom Brownlake? 

Vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met een bewezen trackrecord verzorgen wij keer op keer een succesvolle verkoop. Dat komt mede door onze uitstekende verkoopvoorwaarden, altijd een goed bod en onze transparante werkwijze waarin de gemaakte afspraken altijd worden nagekomen. We zien niets liever dan een soepele afwikkeling en dat realiseren wij graag met onze hands-on mentaliteit. Van het bezichtigen van een pand tot het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele verkoopproces en is pas klaar als beide partijen tevreden zijn.

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Altena

Of het nu gaat om kantoorpanden, logistiek vastgoed of bedrijfshallen. Op uw bedrijfspand te koop in Altena doet Brownlake vrijblijvend een aanbod. Zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring, ontvangt u te allen tijde het beste bod op de markt. Zo ook voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein de Dussen, Loswal, Giessen en/of Rietdijk. Een verkoop aan Brownlake kan tevens op zeer korte termijn worden afgerond, omdat u zonder tussenkomst van derden, direct een koper heeft. Naast tijd kunt u ook besparen op bijkomende kosten zoals makelaars- en notariskosten. Bent u benieuwd naar de waarde van uw pand? Neem contact op met voor een kosteloze waardebepaling.

Waarderen van uw bedrijfspand

Uw bedrijfspand te koop in Altena wordt op diverse factoren getaxeerd. Zo is uiteraard de staat van onderhoud en de ligging van belang, maar ook het type energielabel. Bij de verkoop van een verhuurd pand wordt tevens gekeken naar de huur, servicekosten, type huurder en de einddatum van de huurdersovereenkomst. Bij uw aanvraag tracht Brownlake naar een waardebepaling binnen één werkdag.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod