4.5/5

Bedrijfspand in Alphen aan den Rijn te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft een bedrijfspand in Alphen aan den Rijn te koop en wilt u direct een goed bod ontvangen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij, waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaande als verhuurde panden bieden wij u te allen tijde een soepel verkooptraject, waarbij u direct zekerheid heeft. Van een kantoorpand tot een winkelpand, u kunt in elke situatie een vrijblijvend aanbod van Brownlake ontvangen.

Waarom kiest u voor vastgoedmaatschappij Brownlake?

Met een bewezen trackrecord hebben al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dat komt voornamelijk door onze goede verkoopvoorwaarden, altijd een marktconform bod en soepel verkooptraject waarin de gemaakte afspraken te allen tijde worden gewaarborgd. Met een hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van het opnemen van een pand, tot het bezichtigen en uitbrengen van een bod. We zien niets liever dan dat beide partijen verzekerd zijn van een zorgeloze verkoop.

Ontvang een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Alphen aan den Rijn

Brownlake doet graag een bod op uw bedrijfspand te koop in Alphen aan den Rijn. Zo zijn wij actief op bedrijventerrein De Schans, Molenwetering, Steekterpoort en andere bedrijventerreinen in Alphen aan den Rijn. Wij brengen te allen tijde een aanbod zonder enig financieringsvoorbehoud uit en een bouwtechnische keuring is niet aan de orde. Zo heeft u direct een zeker aanbod en kan de verkoop op korte termijn gerealiseerd worden. Benieuwd naar ons aanbod? Laat Brownlake uw bedrijfspand taxeren. 

Uw bedrijfspand taxeren

Om uw bedrijfspand te koop in Alphen aan den Rijn zo goed mogelijk te taxeren, bekijkt Brownlake een verscheiden aantal factoren. Zo is de ligging en de staat van onderhoud een groot deel van de taxatie bij een onverhuurd pand. Bij een pand in verhuurde staat worden deze factoren ook meegenomen, maar wordt er ook nog gekeken naar de kale huur, het type huur en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Uw bedrijfspand kunnen wij binnen één werkdag taxeren. Heeft u een bedrijfspand in Alphen aan den Rijn te koop en wilt u Brownlake inschakelen voor een snelle en zekere verkoop? Neem dan vandaag nog contact op of laat uw gegevens achter.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod