4.5/5

Bedrijfspand in Almere te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Almere te koop gezet? Brownlake brengt als landelijk opererende investeringsmaatschappij graag een bod uit op uw pand. U kunt bij ons terecht voor zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden in alle staten van onderhoud. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, bent u te allen tijde verzekerd van het beste aanbod op de markt. Of u nu kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of een ander type bedrijfsmatig vastgoed wilt verkopen, u kunt rekenen op een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot overdracht. 

Waarom kiest u voor Brownlake? 

Met een bewezen trackrecord bewijst Brownlake keer op keer een succesvolle verkoop van elk type bedrijfsmatig vastgoed. Als investeringsmaatschappij opereren wij landelijk en zo ook in Almere. U bent te allen tijde verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden, een marktconform bod en een zorgeloos verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Met onze expertise kunnen wij zeer snel schakelen in het gehele verkoopproces. Of het nu gaat om een opname van een pand of het uitbrengen van een bod, Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject van A tot Z.

Brownlake biedt op elke type bedrijfspand te koop in Almere

Bij Brownlake kunt u vrijblijvend op elke type bedrijfspand in Almere een aanbod ontvangen. Almere kent ontzettend veel bedrijventerreinen. Denk bijvoorbeeld aan de Stichtsekant, Lagekant of De Vaart. Bij Brownlake kunt u uw pand direct aan ons verkopen, zonder tussenkomst van derden. Dat scheelt u tijd en geld! U ontvangt namelijk te allen tijde een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering en een bouwtechnische keuring is geen onderdeel van de taxatie. U hoeft voor de verkoop van uw pand ook geen makelaars- of notariskosten af te dragen. 

Opstellen van de waardebepaling

Bij het opstellen van de waardebepaling bekijken wij diverse factoren. Zo kunt u bij Brownlake zowel een bedrijfspand in verhuurde staat als een pand vrij van huur verkopen. De waardering van uw pand wordt voornamelijk bepaald door de staat van onderhoud, de ligging, maar ook door het type energielabel. Bij een pand in verhuurde staat wordt ook nog gekeken naar de huidige huur, huurder, servicekosten en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Wilt u weten hoe hoog wij de waarde van uw bedrijfspand te koop in Almere inschatten? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod