4.5/5

Bedrijfspand in Almelo te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Almelo te koop te zetten? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Ongeacht de staat van onderhoud, kunt u bij Brownlake het beste aanbod op de markt ontvangen en bent u te allen tijde verzekerd van een soepel verkooptraject, zonder onzekerheden. Direct een goed bod op uw bedrijfshal, magazijn, kantoorpand of woonwinkelpand? Neem dan direct contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Bij Brownlake bent u verzekerd van flexibele verkoopvoorwaarden en kunt u op korte termijn het beste aanbod op de markt ontvangen. Steeds meer verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen daarom voor een verkoop via Brownlake, zo ook in Almelo. Wij bieden een kort, maar soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Van een bezichtiging tot het uitbrengen van een bod. Met een bewezen trackrecord, kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject, waarbij wij op ieder moment in het verkoopproces snel kunnen schakelen. 

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Almelo

U kunt bij Brownlake een bod krijgen op elk type bedrijfspand, ongeacht de staat van onderhoud. Het pand kan zowel leegstaand als verhuurd zijn, voor iedere situatie brengt Brownlake een bod uit zonder enig financieringsvoorbehoud en/of bouwtechnische keuring. Zo ook op uw bedrijfspand op XL Businesspark of bedrijvenpark Bornsestraat in Almelo. Wilt u direct een zeker aanbod op uw bedrijfspand te koop in Almelo? Neem dan contact op voor een vrijblijvende waardebepaling. 

Waarderen van uw bedrijfspand

Bij het waarderen van uw bedrijfspand wordt er gekeken naar een verscheiden aantal factoren. U kunt uw pand zowel vrij van huur als in verhuurde staat aan ons verkopen. Bij een pand vrij van huur is de ligging, de staat van onderhoud en het energielabel vooral van belang. Bij de verkoop van uw pand in verhuurde staat zijn naast pandgegevens ook de kale huur, type huurder en uiteraard de einddatum van het huurcontract bepalend. Bij Brownlake trachten we naar een waardebepaling binnen één werkdag. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Almelo? Bel naar 085 401 3900 of laat uw gegevens achter.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod