4.5/5

Bedrijfspand in Alkmaar te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Alkmaar te koop? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand in alle staten van onderhoud kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden, bent u te allen tijde verzekerd van een marktconform bod en een soepel verkooptraject. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw kantoorpand, bedrijfshal, magazijn of horecapand? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier of neem direct contact op.

Waarom kiest u voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen steeds vaker voor een verkoop via Brownlake en zo ook in Alkmaar. Bij ons bent u verzekerd van goede verkoopvoorwaarden, het beste bod op de markt en een soepel verkooptraject, waarin afspraken te allen tijde worden nagekomen. Met onze ruime ervaring en kennis kunnen wij zeer snel schakelen in het gehele verkoopproces. Bovendien bewijst onze trackrecord keer op keer een succesvolle verkoop van elk type bedrijfsmatig vastgoed. Van een opname en bezichtiging van een pand tot het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele verkoopproces van aanvraag tot overdracht.

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Alkmaar 

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden in zowel verhuurde als onverhuurde staat. Zo zijn wij tevens actief op bedrijventerrein Breekland en Boekelermeer. Ongeacht de staat van uw bedrijfspand te koop in Alkmaar, brengen wij te allen tijde een aanbod uit zonder enige voorbehoud van financiering en bouwkundige keuring. Zo heeft u direct zekerheid en is er geen sprake van een langdurig verkooptraject. Benieuwd naar ons aanbod? U kunt vrijblijvend een taxatie van uw pand aanvragen.

Taxatie van uw bedrijfspand

U kunt zowel een bedrijfspand vrij van huur als een pand in verhuurde staat verkopen aan Brownlake. Bij uw aanvraag bekijken wij pandgegevens zoals de staat van onderhoud, de ligging en het type energielabel. Bij een pand in verhuurde staat wordt ook gekeken naar de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Onze taxateurs streven naar een taxatie binnen één werkdag. Benieuwd naar ons aanbod op uw bedrijfspand te koop in Alkmaar? Laat dan uw gegevens achter of bel naar 085 401 3900 om direct de verkoop van uw pand te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod