4.5/5

Bedrijfsmakelaar

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u vastgoed dat u wenst te verkopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw bedrijfspand? Brownlake is de landelijk opererende bedrijfsmakelaar die zowel voor eigen rekening als voor private investeerders bedrijfsvastgoed aankoopt. Bij Brownlake bent u dus ten alle tijden verzekerd van een directe verkoop van uw pand tegen de beste prijs en verkoopvoorwaarden. Dankzij onze landelijke dekking en grootschalig netwerk aan particuliere- en institutionele beleggers, bedrijven en beleggingsfondsen bent u verzekerd van een snelle en discrete verkoop zonder enige vorm van financieel voorbehoud.  

Waardebepaling bedrijfspand

De waarde van een bedrijfspand is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de staat van onderhoud van het pand, perceeloppervlakte, energielabel, type pand en de ligging. Bij een pand in verhuurde staat wordt daarbij de kale huurprijs en type huurcontract meegenomen in de waardering.

Waarom uw bedrijfsmatig vastgoed verkopen met Brownlake?

Meer informatie

Wilt u graag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen voor uw bedrijfspand of heeft u vragen betreft de mogelijke verkoop van uw pand? Wij zijn op kantooruren dagelijks bereikbaar via het telefoonnummer 085 401 3900 of per e-mail via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw bedrijfspand of ander vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod