4.5/5

Bedrijfshal te koop Zwolle

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Zwolle? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en kan u direct het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed in alle staten en bent u verzekerd van een soepel verkooptraject. Wilt u weten wat voor aanbod wij kunnen doen op uw kantoorpand, bedrijfshal, loods of winkelpand in Zwolle? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier. 

Altijd een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Zwolle

Als vastgoedmaatschappij zijn we altijd op zoek naar bedrijfshallen en ander bedrijfsvastgoed voor onze beleggingsportfolio. Heeft u een bedrijfshal te koop staan op bedrijventerrein Hessenpoort, Voorst, De Vrolijkheid, Marslanden of elders in Zwolle? Neem contact op of laat uw gegevens achter. We bekijken graag de mogelijkheden en brengen direct een financieringsvrij aanbod uit. Zo zijn er geen onzekerheden en hoeft u als verkopende partij nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn we altijd flexibel in verkoopvoorwaarden en bieden tevens de mogelijkheid tot een leaseback. Omdat u zonder tussenkomst van derden uw bedrijfshal verkoop aan ons, kunt u flink besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor een directe verkoop aan Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een uitstekend aanbod, flexibele verkoopwaarden en een soepel en verzorgd verkooptraject. Zo komen wij afspraken te allen tijde na en hechten veel waarde aan communicatie. Met een bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Van het opnemen van uw bedrijfshal, tot het uitbrengen van bod. Brownlake heeft het vermogen om snel te kunnen schakelen in elke situatie. Kiest u ook voor Brownlake? Dan bent u verzekerd van een fijne verkoop en een soepele afwikkeling.

Vrijblijvende aanvraag

Wilt u weten wat wij kunnen bieden op uw bedrijfshal te koop in Zwolle? U kunt dan een vrijblijvende aanvraag doen bij Brownlake. We gaan direct aan de slag met uw aanvraag en nemen contact op voor een opname. Voor direct contact kunt u ons uiteraard telefonisch bereiken op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod