4.5/5

Bedrijfshal te koop Zutphen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Zutphen? Brownlake kan direct een bod op uw pand uitbrengen. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij kunnen wij u het beste bod geven. Wij doen altijd een bod, ongeacht de staat van het pand. Besluit u om het pand aan ons te verkopen? Dan bieden wij u complete ontzorging. Van onzekerheden is geen sprake. Wij kopen diverse soorten bedrijfsmatig vastgoed, van bedrijfshallen tot horecapanden. Indien u bedrijfsvastgoed wilt verkopen, kunnen wij dus altijd een vrijblijvend bod doen.

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Zutphen

Bij Brownlake kunt u voor elk type bedrijfshal direct een aanbod van Brownlake ontvangen. Zo hebben wij op Revelhorst, Warnsveld en De Mars al aankopen mogen realiseren. Ook als u elders in Zutphen bedrijfsmatig vastgoed te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. We maken graag een afspraak voor een opname en komen met een bod zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Zo is een verkoop aan ons, zonder onzekerheden en is de afwikkeling op korte termijn te realiseren. Daarnaast zijn we altijd flexibel in voorwaarden en heeft u op termijn de mogelijk op terug te huren. Bijkomend voordeel aan een directe verkoop aan Brownlake, is dat u flink kunt besparen op kosten. Wij hanteren namelijk geen makelaars- en notariskosten. 

Kies voor Brownlake

Als u kiest voor Brownlake als verkooppartner, dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Zo ook in Zutphen hebben vele verkopers van divers bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper. Dankzij onze kennis van de markt en ervaring, kunnen we snel schakelen in het gehele verkooptraject. Van het bezichtigen van uw bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het traject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo verzekeren wij een fijne verkoop voor beide partijen.

Contact

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfshal te koop in Zutphen, kunt u vandaag nog een aanvraag doen bij Brownlake. Onze taxateurs nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en kunnen binnen één werkdag het betreffende pand taxeren. Voor een aanvraag of bij vragen kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod