4.5/5

Bedrijfshal te koop Zoetermeer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Zoetermeer? Als landelijk opererende investeringsmaatschappij doet Brownlake altijd direct een bod, ongeacht de staat van uw bedrijfshal. Wij bieden het beste bod op uw pand. Bovendien ontzorgen wij u volledig bij het verkooptraject. Gaat u met Brownlake in zee, dan is van onzekerheden geen sprake. Wij richten ons op bedrijfshallen, maar ook op horecapanden en loodsen. Als u bedrijfsvastgoed te koop heeft staan, kunnen wij in alle gevallen een vrijblijvend bod uitbrengen.

Een bedrijfshal te koop in Zoetermeer? Wij doen altijd een bod

Brownlake doet een bod op ieder type bedrijfshal dat te koop staat in Zoetermeer. De staat van onderhoud speelt daarin geen rol. Wij kopen ook panden met achterstallig onderhoud. In alle gevallen streven we ernaar om uw pand binnen één werkdag te taxeren.  Heeft u een bedrijfshal te koop in Zoetermeer? Wij zijn onder meer geïnteresseerd in panden op de bedrijventerreinen Hoornerhage, Dutch Innovation Park, Lansinghage en Hoornerhage. 

Wij kopen iedere bedrijfshal, zonder bouwtechnische keuring of voorbehoud van financiering. Daardoor weet u bij Brownlake altijd waar u aan toe bent, en hoeft u geen lange periodes te wachten. In plaats daarvan krijgt u direct zekerheid. Verkoopt u het pand aan Brownlake? Dan bent u verzekerd van een snel en zorgeloos verkooptraject. Wij bieden u bovendien flexibele verkoopvoorwaarden.

Waarom Brownlake?

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om bedrijfsmatig vastgoed specifiek aan Brownlake te verkopen. Wij bieden namelijk het beste bod, flexibele verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject. Bovendien komen wij onze afspraken na, schakelen we snel en kunnen we uw vastgoed vrijwel direct taxeren. Staat uw bedrijfshal te koop in Zoetermeer? Dan vindt u in Brownlake een betrouwbare partner die u volledig kan ontzorgen, vanaf de aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris.

Krijgt u graag meer informatie?

Staat uw bedrijfshal te koop in Zoetermeer en vraagt u zich af wat wij op uw pand kunnen bieden? Vul dan ons contactformulier in, zodat een van onze taxateurs snel contact met u kan opnemen. Wilt u meer weten over de werkwijze van Brownlake? Mail dan naar info@brownlake.nl of bel naar 085 401 3900 voor direct contact.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod