4.5/5

Bedrijfshal te koop Zeist

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Zeist gezet of overweegt u een bedrijfshal te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo faciliteren wij de verkoop zonder tussenkomst van derden en bent u verzekerd van het beste aanbod op de markt. Voor onze eigen vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar elk type bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud. Van kantoorpanden en zorgvastgoed, tot woonwinkelpanden of loodsen. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod.

Direct het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Zeist

Als eindbelegger beschikken wij over een lange beleggingshorizon en kunnen u daarom verzekeren van het beste aanbod op uw bedrijfshal te koop in Zeist. Omdat wij zonder tussenkomst van derden uw bedrijfshal aankopen, bent u verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Op die manier kunnen wij altijd een vlot verkooptraject garanderen. Heeft u een bedrijfshal te koop staan op bedrijventerrein Seyst. Den Dolder of Dijnselburg? Neem dan contact op met Brownlake voor een vrijblijvend aanbod. Als u ingaat op ons aanbod, dan kunt u rekenen op flexibiliteit en hoeft u geen enkele makelaars- en notariskosten af te dragen. 

Waarom verkopen aan ons?

Kiest u voor een directe verkoop aan Brownlake? Dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons al gevonden als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Zeist. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van het bezichtigen van uw bedrijfshallen, tot het uitbrengen van biedingen. Vervolgens ontzorgen wij het gehele traject tot aan de daadwerkelijk oplevering. Zo bent u verzekerd van een soepele afwikkeling.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie omtrent onze werkwijze of wilt u weten welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Zeist? Neem dan vrijblijvend contact op zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. We trachten het betreffende pand binnen één werkdag te taxeren. Meer informatie opvragen? We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod