4.5/5

Bedrijfshal te koop Zaanstad

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop gezet in Zaanstad? U kunt direct een bod ontvangen van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van leegstaand en verhuurd of onverhuurd bedrijfsvastgoed. Omdat wij tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een langetermijnvisie en zijn we niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. Zo kunnen wij altijd het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen en bent u verzekerd van een soepele verkoop. 

Een aanbod op elk type bedrijfshal te koop in Zaanstad

Zo ook in Zaanstad hebben wij al bedrijfshallen, loodsen, light industrial en divers ander bedrijfsvastgoed mogen aankopen. Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein HoogTij, Achtersluispolder of Westerspoor-Zuid, dan kunt u direct een bod ontvangen van Brownlake. Zo brengen wij te allen tijde een aanbod zonder enig financieringsvoorbehoud uit en is een voorafgaand bouwtechnische keuring niet noodzakelijk. Op die manier heeft u als verkopende partij nooit onzekerheden en is de verkoop van uw bedrijfshal op korte termijn te realiseren. Voor onze diensten rekenen wij nooit een courtage of andere provisie en er is geen sprake van andere makelaars- of notariskosten. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, kunt u bij ons dus aanzienlijk besparen op bijkomende kostenposten.

Verkoop aan Brownlake

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wilt verkopen, bent u bij Brownlake verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en garanderen wij een vlot verkooptraject. We hechten veel waarde aan communicatie en komen gemaakte afspraken te allen tijde na. Dankzij onze ervaring en lokale marktkennis kunnen wij elk type bedrijfsvastgoed vlot opnemen, taxeren en zodoende een uitstekend aanbod uitbrengen. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Zaanstad? Laat uw gegevens achter middels het online formulier of neem direct contact op. We kunnen u altijd snel van dienst zijn. Als u meer te weten wilt komen over hoe wij werken, dan nodigen we u uit een persoonlijk gesprek aan te gaan. We zijn tijdens kantooruren te bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod