4.5/5

Bedrijfshal te koop Woerden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Woerden, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd of leegstaand bedrijfsvastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfshallen in alle staten van onderhoud en bent u verzekerd van het beste aanbod op de markt. Of u nu kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of loodsen wilt aanbieden. Brownlake is de aangewezen partij waaraan u direct uw bedrijfsvastgoed kunt verkopen. Zo verzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de oplevering.   

Een bedrijfshal te koop in Woerden? Brownlake brengt graag een bod uit

Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij tevens actief in Woerden en kunt u een vrijblijvend bod op uw bedrijfshal ontvangen. Zo zijn wij actief op bedrijventerrein Polanen, Barwoutswaarder en Honthorst voor een vlotte verkoop, maar ook als u elders in Woerden een bedrijfshal te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. We bekijken graag de mogelijkheden en komen met een bod vrij van financiering of bouwtechnische keuring. Zo hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn als vastgoedmaatschappij flexibel omtrent leveringsdatum en in alle andere verkoopvoorwaarden. Bijkomend voordeel is dat u aanzienlijk kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten.

Waarom Brownlake?

Voor een vlotte verkoop van uw bedrijfsvastgoed in Woerden of elders, bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Zo verzekeren wij verkopers van bedrijfsmatig vastgoed van de beste verkoopvoorwaarden en een marktconform aanbod, ongeacht het type vastgoed of de staat van onderhoud. Met onze ervaring en expertise kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Zo garanderen wij te allen tijde een soepel verkooptraject en bent u verzekerd van een vlotte afwikkeling. 

Contact

Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Neem dan contact op middels het online formulier of neem direct contact op via 085 401 3900. We geven u graag een toelichting en hoe wij u snel van dienst kunnen zijn. Wilt u een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod op uw bedrijfshal te koop in Woerden? Laat uw gegevens achter, zodat een taxateur direct aan de slag kan gaan met een de waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod