4.5/5

Bedrijfshal te koop Westland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Westland? Brownlake is gespecialiseerd in de aankoop van verhuurd en leegstaand bedrijfsmatig vastgoed en doet graag een bod op uw vastgoed. Als landelijk opererende investeringsmaatschappij fungeren wij tevens als eindbelegger en kunnen u daarom in alle gevallen, het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Van bedrijfshallen, kantoorpanden en zorgvastgoed, tot loodsen, transformatieobjecten of hotels. Brownlake bekijkt graag uw vastgoed en brengt een vrijblijvend bod uit. Benieuwd naar ons aanbod? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen.

Aanbod op uw bedrijfshal te koop in Westland

Zo ook op de bedrijventerreinen van Westland hebben wij aankopen mogen realiseren. Als u onlangs een bedrijfshal te koop heeft gezet op ABC Westland, Poortcamp, Coldenhove of Honderdland, neem dan contact op met Brownlake. Ook als u elders in Westland een bedrijfshal of ander bedrijfs onroerend goed wilt verkopen, dan kunt bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend bod. Zo brengen wij in alle gevallen een aanbod zonder financieringsvoorbehoud en is een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk. Zo heeft u direct zekerheid en is er geen sprake van een langdurig verkooptraject. U heeft immers direct een aankoper en een zeker bod op uw bedrijfshal te koop in Westland.  

Verkoop aan Brownlake

Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake verzekert u van het beste aanbod en uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast bieden wij verkopers van bedrijfsmatig vastgoed een vlot traject, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers Brownlake gevonden al betrouwbare verkooppartner. We kunnen altijd snel schakelen in het gehele proces. Of het nu gaat om een opname of het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris en pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Contact opnemen

Wilt u binnen één werkdag een vrijblijvend bod ontvangen op uw bedrijfshal te koop in Westland? Neem dan contact op met 085 401 3900 of maak gebruik van ons online contactformulier. We kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod