4.5/5

Bedrijfshal te koop Westerkwartier

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in het Westerkwartier, maar heeft u tot op heden nog koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u direct elk type bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en ander soort vastgoed en bent u verzekerd van een uitstekend aanbod. Naast een uitstekend bod op uw vastgoed, garanderen wij een zorgeloze verkoop van uw aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris.

Een bedrijfshal te koop in Westerkwartier? Brownlake doet graag een aanbod

Als u een bedrijfshal te koop heeft staan in het Westerkwartier, dan kunt u direct een bod ontvangen van Brownlake. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw bedrijfshal binnen één werkdag taxeren. U ontvangt dan een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud van financiering, waarbij er geen sprake is van een bouwkundige keuring. Staat uw bedrijfshal te koop op Leeksterveld, De Hoek, Diepswal of een ander bedrijventerrein in het Westerkwartier? Neem dan contact op met Brownlake. Ook als u elders in het Westerkwartier een bedrijfshal te koop heeft staan, doet Brownlake graag een aanbod. Een directe verkoop aan Brownlake kan op korte termijn worden gerealiseerd en is vrij van een courtage of een ander soort provisie. Zo kunt u in alle gevallen een flink bedrag besparen.

Verkoop uw bedrijfshal aan Brownlake

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen massaal voor Brownlake als verkooppartner omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden. Naast onze verkoopvoorwaarden bieden wij altijd marktconform op uw bedrijfsvastgoed en bent u verzekerd van een soepele verkoop, ongeacht het type vastgoed dat u wenst te verkopen. Dankzij ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden, zo ook in Westerkwartier. Met onze hands-on mentaliteit kunnen we snel schakelen in het gehele traject. Van het opnemen van bedrijfshallen, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de daadwerkelijke oplevering.

Contact

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Westerkwartier? Neem contact op via 085 401 3900 of laat uw gegevens achter zodat onze taxateurs spoedig aan de slag kunnen gaan met een waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod