4.5/5

Bedrijfshal te koop West Betuwe

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfshal te koop gezet in West Betuwe? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw hal. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of ander type vastgoed. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een langetermijnvisie als wij aankopen doen en bent u daarom verzekerd van het beste aanbod. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed, garanderen wij tevens een soepel verkooptraject en een vlotte afwikkeling.

Een bod op elk type bedrijfshal te koop in West Betuwe

Bij Brownlake kunt u te allen tijde rekenen op een financeringsvrij aanbod op uw bedrijfshal te koop in West Betuwe. Zo zijn wij als landelijk opererende beleggingsmaatschappij actief op de diverse bedrijventerreinen van West Betuwe. Denk bijvoorbeeld aan Hooge Weide, Slimwei of Waardenburg, maar ook als u elders in de West Betuwe een bedrijfshal te koop heeft staan, doet Brownlake een aanbod. Aangezien wij uw bedrijfshal volledig uit eigen middelen aankopen voor onze eigen vastgoedportefeuille, bent u verzekerd van een financieringsvrij bod, waarbij een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk is. Zo zijn er geen onzekerheden en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Bijkomend voordeel is dat u geen kosten maakt aan makelaars- of notariskosten. U heeft immers direct een koper en bent verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud.

Waarom kiezen voor ons?

Kiest u voor een directe verkoop aan ons? Dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een flexibel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Zo ontzorgen wij het gehele verkooptraject van de aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Zo garanderen wij een soepele verkoop en een vlotte afwikkeling na oplevering. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Kiest u ook voor ons?

Aanvraag doen via Brownlake

Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in West Betuwe? U kunt vandaag nog een aanvraag doen bij Brownlake. Wij kunnen uw bedrijfshal na uw aanvraag binnen één werkdag taxeren. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod