4.5/5

Bedrijfshal te koop Weert

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Weert? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsvastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van verouderde panden, maar ook als u pas opgeleverde nieuwbouw wenst te verkopen, kunt u rekenen op een aantrekkelijk aanbod. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, verzorgen wij in alle gevallen het gehele verkooptraject. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop. 

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Weert

Ongeacht het type bedrijfshal dat u te koop heeft staan, kunt u bij Brownlake direct een vrijblijvend bod ontvangen. Als investeringsmaatschappij zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen en ander bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Zo ook als u een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerreinen zoals De Kempen, Centrum Noord, Kanaalzone, Kampershoek of elders in Weert, kunt u direct een bod ontvangen. Zo brengen wij te allen tijde een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring en daardoor hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn we flexibel in verkoopwaarden en hoeft u geen makelaars- of notariskosten af te dragen. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van uitstekende verkoopwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Met een hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het proces. Van het opnemen van uw bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. Daarna ontzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo garanderen wij een fijne verkoop voor beide partijen. Zo ook in Weert hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Kiest u ook voor Brownlake?

Neem contact op

Direct een goed bod op uw bedrijfshal te koop in Weert? Laat uw gegevens achter middels het online formulier of neem direct contact op. We nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en zorgen voor een taxatie binnen één werkdag. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod