4.5/5

Bedrijfshal te koop Waalwijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop gezet in Waalwijk? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen in alle staten van onderhoud en bent verzekerd van een uitstekend aanbod. Naast bedrijfshallen zijn wij ook geïnteresseerd in loodsen, transformatieobjecten, buitenterreinen en kantoorpanden. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake doet een vrijblijvend aanbod.

Direct het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Waalwijk

Als u een bedrijfshal te koop heeft in Brownlake of als u overweegt een bedrijfshal in deze regio te verkopen, dan kunt u direct het beste aanbod op uw hal ontvangen van Brownlake. Aangezien wij als beleggingsorganisatie actief op zoek naar divers bedrijfsvastgoed voor onze eigen vastgoedportefeuille, zorgen wij voor een bod zonder enig voorbehoud van financiering. Zo bent u verzekerd van een soepele verkoop en zijn geen onzekerheden. Als u wilt ingaan op ons aanbod, dan kunt u rekenen op veel flexibiliteit omtrent verkoopvoorwaarden en hoeft u geen makelaars- of notariskosten af te dragen.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een uitstekend aanbod, de beste verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject. We hechten veel waarde aan afspraken en zijn helder in communicatie. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent en bent u verzekerd van een soepele verkoop. Dankzij ons bewezen trackrecord en marktkennis hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met onze hands-on werkwijze zorgen wij ervoor dat we snel schakelen in het gehele proces. Van het bezichtigen van uw bedrijfshal, tot aan het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris en is pas tevreden met een succesvolle verkoop. 

Binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod

Wilt u binnen één werkdag weten wat voor aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Waalwijk? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op met Brownlake. Onze taxateurs nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en zorgen voor een vlotte taxatie. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod