4.5/5

Bedrijfshal te koop Vlaardingen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Vlaardingen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en is geïnteresseerd in divers bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel leegstaand als verhuurd onroerend goed en bent u verzekerd van het beste aanbod op de markt. Van logistiek vastgoed en kantoorpanden, tot aan zorgvastgoed en transformatieobjecten. Brownlake doet een vrijblijvend bod.

Een bedrijfshal te koop in Vlaardingen? Brownlake doet een bod

Zo ook in Vlaardingen zijn wij actief op de diverse bedrijventerreinen voor het aankopen van  bedrijfsmatig vastgoed. Heeft u een bedrijfshal staan op De Vergulde Hand, Het Scheur of Groot Vettenoord? Neem dan contact op met Brownlake voor een vrijblijvend aanbod. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen het betreffende pand vlot taxeren. 

Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren en aankopen doen voor onze eigen beleggingsportfolio, bent u te allen tijde verzekerd van een uitstekend financieringsvrij aanbod. Een voorafgaand bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek is niet noodzakelijk en dat scheelt u tijd. Op die manier kunnen wij een vlotte verkoop altijd garanderen en zijn er onzekerheden. Daarnaast kunt u flink besparen op bijkomende kostenposten zoals een courtage of andere makelaarskosten. 

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en een uitstekend aanbod, ongeacht conjunctuurschommelingen. Daarnaast bent u verzekerd van flexibiliteit en hechten we veel waarde aan de gemaakte afspraken. Zo ook in Vlaardingen hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van het bezichtigen van uw bedrijfshal, tot aan de overdracht bij de notaris. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de oplevering. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop.

Vrijblijvende aanvraag

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Vlaardingen? U kunt vandaag een vrijblijvende en geheel kosteloze aanvraag doen bij Brownlake. Wij kunnen het betreffende pand in vele gevallen binnen één werkdag taxeren. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen op 085 401 3900 of via mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod