4.5/5

Bedrijfshal te koop Vijfheerenlanden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfshal te koop in Vijfheerenlanden vlot verkopen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en heeft zich gespecialiseerd in het aankopen van divers bedrijfsmatig vastgoed in elke staat van onderhoud en doet graag een bod op uw hal. Zo zijn we geïnteresseerd in loodsen, bedrijfshallen, transformatieobjecten, zorgvastgoed of divers commercieel onroerend goed. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen in Vijfheerenlanden, Brownlake brengt graag een vrijblijvend bod en verzekert u van een zorgeloze verkoop.

Ontvang direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Vijfheerenlanden

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van divers bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen Meerkerk, Nieuw-Schaik, Ameide en Lexmond, maar ook elders in Vijfheerenlanden doen wij graag een bod. Zo bieden wij in alle gevallen direct zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Op die manier bieden wij u direct zekerheid en is een langdurig verkooptraject niet aan de orde. Zo zijn wij altijd op zoek naar divers bedrijfsvastgoed voor onze eigen vastgoedportefeuille en garanderen een vlotte afname. Als u ingaat op ons voorstel, dan bent u verzekerd een soepele verkoop waarbij we flexibel zijn in verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om het betreffende pand zowel direct als uitgesteld op te leveren en hoeft u geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Zo ook in Vijfheerenlanden hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Als u kiest voor Brownlake, dan bent u verzekerd van uitstekende verkoopwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Dankzij onze marktkennis en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Vijfheerenlanden? Neem dan contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter middels het online formulier. We kunnen uw pand in vele gevallen binnen één werkdag taxeren. Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod