4.5/5

Bedrijfshal te koop Venlo

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Venlo en wilt u direct een aanbod ontvangen? Dan is Brownlake de partij die u het beste in kunt schakelen. Het maakt overigens niet uit in welke staat uw bedrijfshal verkeerd, wij doen een bod. Schakelt u ons in, dan wordt u ook volledig ontzorgt gedurende het verkooptraject. Tevens kiest u voor zekerheid. Bij Brownlake richten we ons op bedrijfshallen, horecapanden en loodsen. Heeft u onlangs uw bedrijfsvastgoed te koop gezet? Dan is het voor ons in alle gevallen mogelijk om een bod te doen.

Het beste bod wanneer uw bedrijfshal te koop staat in Venlo

Wat voor bedrijfshal u wilt verkopen, bij Brownlake zit u goed. Wij doen namelijk een bod op ieder type bedrijfshal dat te koop staat in Venlo. Het maakt dus niet uit als er sprake is van achterstallig onderhoud of dat uw bedrijfshal juist in een nieuwstaat verkeert. Doet u een aanvraag bij ons? Dan streven wij er altijd naar om uw bedrijfshal al binnen één werkdag te taxeren. Staat uw bedrijfshal te koop op bedrijventerrein Trade Port Noord, Groot Boller / Ubroek of elders? Neem dan contact op met Brownlake en ontvang het beste bod. Bij Brownlake kopen we iedere bedrijfshal, dit doen wij zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en hoeft u niet lang te wachten. U kiest voor zekerheid en flexibele verkoopvoorwaarden.

Browlake schakelt u om deze redenen in

Dat steeds meer ondernemers ons weten te vinden kunnen we inmiddels een feit noemen. Wij staan graag klaar voor ondernemers met bedrijfsmatig vastgoed en doen het beste bod. Ook treft u bij ons een soepel verkooptraject en flexibele verkoopvoorwaarden. Naast deze redenen kiezen mensen ook voor Brownlake omdat wij onze afspraken nakomen en u voor 100% ontzorgen. Dit doen wij vanaf de aanvraag, tot aan de overdracht bij de notaris.

Extra informatie

Heeft u uw bedrijfshal te koop staan in Venlo en bent u benieuwd naar wat wij kunnen bieden? Zorg er dan voor dat u het contactformulier op onze website invult. Wilt u weten hoe wij precies te werk gaan en wenst u daar meer informatie over? Bel dan naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod