4.5/5

Bedrijfshal te koop Velsen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u de eigenaar van een bedrijfshal en wilt u graag uw bedrijfshal te koop in Velsen aanbieden? Schakel dan Brownlake in. Als investeringsmaatschappij doen wij direct een bod op uw bedrijfshal. Hierbij maakt het niet uit wat de staat van uw bedrijfshal is, wij doen het beste bod. Tevens ontzorgen wij u ook tijdens het volledige verkooptraject. Kiest u voor ons, dan hoeft u zich over onzekerheden geen zorgen te maken. Overigens richten wij ons niet alleen op bedrijfshallen, wij zijn er namelijk ook voor u als u bijvoorbeeld uw loods of horecapand wilt verkopen. Wanneer u bedrijfsvastgoed te koop zet, dan kunnen wij altijd een vrijblijvend bod doen.

Bedrijfshal te koop in Velsen? U ontvangt van ons een bod

Het maakt niet uit wat voor type bedrijfshal u te koop heeft staan in Velsen, wij doen een bod. Hierbij maakt het niet uit wat de staat van onderhoud is, zelf bij een verouderd pand doen wij een bod. Feit is ook dat wij er naar streven altijd binnen een werkdag uw pand te taxeren. Staat uw bedrijfshal te koop op bedrijventerrein Grote Hout of elders? Schakel dan Brownlake in.

Bij Brownlake doen we er alles aan om u te ontzorgen. Wij kopen iedere bedrijfshal, zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kiest bij ons voor zekerheid en een snel en zorgeloos verkooptraject. Ook hanteren wij flexibele verkoopvoorwaarden zoals leveringsdatum en inboedel.

Waarom schakelt u ons in?

Ondernemers weten ons steeds vaker te vinden bij de verkoop van bedrijfsmatig vastgoed. Wij doen namelijk het beste bod, bieden u flexibele verkoopwaarden en een soepel verkooptraject. Dit is echter niet het enige. Wij komen namelijk altijd onze afspraken na en we schakelen snel. Staat uw bedrijfshal te koop in Velsen? Dan is Brownlake de betrouwbare partner waaraan u direct uw bedrijfsvastgoed kunt verkopen.

Vraag extra informatie op

Heeft u uw bedrijfshal te koop staan in Velsen en wilt u weten wat voor bod wij op uw pand kunnen doen? Kies er dan voor om het contactformulier op onze website in te vullen. Een van onze specialisten neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bel dan naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod