4.5/5

Bedrijfshal te koop Veenendaal

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u recent uw bedrijfshal te koop aangeboden in Veenendaal en heeft u nog geen geschikt bod ontvangen? Kies er dan voor om Brownlake in te schakelen. U kunt ons het beste zien als een landelijk opererende investeringsmaatschappij die echt voor haar klanten klaar staat. Wij doen namelijk direct een vrijblijvend aanbod, het maakt hierbij niet uit wat de staat van het pand is. Het bod dat wij doen is goed en we zullen u volledig ontzorgen. Dit betekent onder anderen dat wij het gehele verkooptraject bij u uit handen nemen. Overigens zijn wij niet alleen geïnteresseerd in bedrijfshallen. U kunt ons namelijk ook inschakelen als u een goed bod wilt op uw loods, logistiek vastgoed, horecapand of ander vastgoed. Eigenlijk maakt het niet uit wat voor vastgoed u heeft, als u dit wilt verkopen dan doen wij een bod.

Bedrijfshal te koop in Veenendaal? Brownlake doet een bod

Schakelt u Brownlake in, dan weet u zeker dat u een vrijblijvend bod krijgt op uw bedrijfshal. De staat van onderhoud maakt hierbij niet uit en wij doen er alles aan om binnen een werkdag al met het beste bod te komen. Heeft u uw bedrijfshal op het bedrijventerrein Batterijen, Compagnie of elders recentelijk te koop aangeboden? Neem dan contact met ons op voor het beste bod. Dit bod is overigens zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Wij zijn altijd op zoek naar vastgoed en bieden keer op keer weer een soepel verkooptraject aan onze klanten. Ook zijn we flexibel als we kijken naar verkoopvoorwaarden zoals de leveringsdatum. Wilt u uw inboedel meeverkopen? Dan is dat altijd bespreekbaar.

Waarom juist ons inschakelen?

Verkopers van bedrijfshallen in Veenendaal en omstreken schakelen Brownlake steeds vaker in. Wij bieden immers de nodige voordelen en daar zijn steeds meer mensen van op de hoogte. Niet alleen het bod dat wij doen is goed, dit geldt ook voor het verkooptraject. Wij komen altijd onze afspraken na en kunnen snel schakelen. Onze experts weten alles van de lokale markt en wij taxeren snel en goed.

Contacteer ons

Staat u bedrijfshal te koop in Veenendaal en wilt u Brownlake inschakelen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Heeft u vragen en wilt u een expert spreken? Bel dan naar: 085 401 3900 of mail naar info@brownlake.nl. Tijdens kantooruren zijn wij altijd goed bereikbaar.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod