4.5/5

Bedrijfshal te koop Utrechtse Heuvelrug

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u de eigenaar van een bedrijfshal en heeft u uw bedrijfshal te koop gezet in de Utrechtse Heuvelrug? Heeft u nog geen koper kunnen vinden en bent u op zoek naar een opererende vastgoedmaatschappij? Dan bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van leegstaand en verhuurd bedrijfsvastgoed. Het maakt niet uit of u uw bedrijfshal, woonwinkelpand, zorgvastgoed, buitenterrein of loods wil verkopen, wij staan voor u klaar. Wij garanderen u het beste bod en gaat u hier uiteindelijk op in? Dan kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop gedurende het gehele proces.

Bedrijfshal te koop Utrechtse Heuvelrug? Wij doen een vrijblijvend bod

Wij zijn als vastgoedmaatschappij altijd actief op zoek naar bedrijfshallen en ander bedrijfsvastgoed wat goed in onze beleggingsportefeuille past. Panden die wij aanschaffen betalen wij in alle gevallen helemaal uit eigen middelen. Dit zorgt ervoor dat ons aanbod altijd zonder enig voorbehoud van financiering is en vrij is van een bouwtechnische keuring. Wij taxeren uw bedrijfshal snel taxeren op basis van een aantal belangrijke factoren en na aankoop zorgen wij ervoor dat het bedrijfspand bruikbaar wordt voor andere doeleinden. Dit doen wij door middel van een transformatie of renovatie. U hoeft hiervoor geen kosten te maken en wij hanteren geen provisie zoals wel het geval zal zijn als u een makelaar inschakelt. Heeft u een bedrijf gelegen op het bedrijventerrein Driebergen-Rijsenburg, Boswijklaan of elders en wilt u dit verkopen? Neem dan gerust contact met ons op

Verkoop uw bedrijfshal aan ons

Steeds vaker kiezen verkopers van onroerend goed in Utrecht en omstreken ervoor om Brownlake in te schakelen en dit is niet voor niets het geval. Wij bieden namelijk de beste verkoopvoorwaarden en bij ons weet u zeker dat het verkooptraject zorgeloos zal verlopen. Onze hands-on werkwijze kan absoluut uniek genoemd worden en dit zorgt ervoor dat wij gedurende het hele proces snel kunnen schakelen. Niet alleen bij de opname van het pand en bij het uitbrengen van een bod, maar ook bij het verkooptraject en de overdracht aan de notaris.

Contact

Bedrijfshal te koop Utrechtse Heuvelrug? Kies voor Brownlake en ontvang binnen één  werkdag al een geheel vrijblijvende waardebepaling! Bent u overtuigd en wilt u een aanvraag doen? Vul dan het contactformulier aan. Heeft u vragen? Mail ons dan op info@brownlake.nl of bel naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod