4.5/5

Bedrijfshal te koop Tilburg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop staan in Tilburg en heeft u moeite met het vinden van een koper? Kies dan voor Brownlake! Wij zijn een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en bieden u de nodige voordelen. We zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstand als verhuurd bedrijfsvastgoed. Het maakt niet uit in welke staat van onderhoud uw pand zich bevindt, wij zorgen ervoor dat u een vrijblijvend bod ontvangt. Wij hebben de beschikking over een lange beleggingshorizon en dat is het geval omdat ook als eindbelegger fungeren. Hierdoor zijn we niet gevoelig voor conjunctuurschommeling en kunnen u zodoende het beste bod doen. Ook garanderen we u een soepele verkoop.

Bedrijfshal te koop in Tilburg? Ontvang direct een bod

Heeft u uw bedrijfshal te koop gezet in Tilburg en staat deze op bedrijventerrein Het Laar, Kraaiven of elders? Dan doen wij graag een bod. Brownlake staat erom bekend snel te kunnen schakelen. Niet voor niets kunnen wij uw bedrijfspand spoedig taxeren en meestal al binnen één werkdag een bod uitbrengen. Het bedrijfsvastgoed voor ons beleggingsportfolio kopen wij volledig uit eigen middelen. Dit zorgt ervoor dat u zeker weet dat u een financieringsvrij aanbod krijgt. Hier komen geen bouwtechnische keuringen aan te pas. Kiest u voor ons, dan hoeft u als verkopende partij nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Tevens bent u verzekerd van een soepele verkoop en kunt u aanzienlijk besparen op kostenposten. Zo is er geen sprake van een courtage of andere makelaars- en/of notariskosten.

Kies om deze redenen voor Brownlake

Kiest u ervoor om uw bedrijfshal te verkopen aan Brownlake? Dan krijgt u te maken met uitstekende verkoopvoorwaarden. Tevens verzorgen wij het volledige verkooptraject. Het maakt hierbij niet uit wat voor vastgoed u wilt verkopen. Zo staan wij onder andere klaar voor verkopers van bedrijfshallen, kantoorpanden, loodsen en logistiek vastgoed. Wij zijn een partij die veel waarde hecht aan betrouwbaarheid en kunnen snel schakelen in het totale proces. Kiest u voor Brownlake? Dan kiest u voor een soepele verkoop.

Neem contact met ons op

Bedrijfshal te koop in Alkmaar en wilt u zo snel mogelijk een vrijblijvende taxatie ontvangen? Doe dan vandaag nog een aanvraag via het formulier op onze contactpagina. Heeft u vragen? Stel deze dan tijdens kantooruren door ons te bellen op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod