4.5/5

Bedrijfshal te koop Terneuzen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Terneuzen? Dan staat Brownlake voor u klaar. Wij zijn een landelijk opererende investeringsmaatschappij die voor u klaarstaat als u uw vastgoed direct wil verkopen. Het maakt hierbij niet uit wat de staat van onderhoud is, bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvend aanbod. U krijgt bij ons een goed bod op uw pand en wij ontzorgen u volledig. Wij nemen namelijk het gehele verkooptraject (van aanvraag tot overdracht) bij u uit handen. Bij Brownlake zijn we overigens niet alleen geïnteresseerd in bedrijfshallen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor de verkoop van horecapanden, loodsen, logistiek vastgoed en ander vastgoed. Kortom, het maakt niet uit wat voor vastgoed u te koop heeft staan, wij brengen altijd een vrijblijvend bod uit.

Een bedrijfshal te koop in Terneuzen? Brownlake doet graag een bod

Kiest u voor Brownlake, dan heeft u de mogelijkheid om iedere bedrijfshal aan te bieden. De staat van onderhoud maakt voor ons niet uit en in de meeste gevallen ontvangt u binnen een werkdag al een bod. Heeft u onlangs uw bedrijfshal te koop gezet op het bedrijventerrein Terneuzen Zuid, Handelspoort-Zuid of elders in Terneuzen? Neem dan contact met ons op en ontvang snel een bod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Bij Brownlake zijn we altijd op zoek naar bedrijfshallen en bedrijfsvastgoed. Kiest u voor ons, dan bent u altijd verzekerd van een soepel en vlot verkooptraject. Tevens zijn wij zeer flexibel als het gaat om verkoopvoorwaarden zoals de leveringsdatum en is ook het meeverkopen van uw inboedel bespreekbaar.

Waarom kiezen voor ons?

Keer op keer weer kiezen verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake en dat is om verschillende redenen het geval. Zo zorgen wij ervoor dat de verkoper de beschikking krijgt over een uitstekend aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden, maar ook over een soepel verkooptraject. Tijdens dit traject komen wij onze afspraken altijd na en wij hebben het vermogen om snel te schakelen. Dit kunnen wij omdat we veel lokale marktkennis hebben. Tevens nemen we snel contact op en taxeren we snel. Niet voor niets hebben vele verkopers Brownlake als partner gekozen.

Neem contact met ons op

Heeft u uw bedrijfshal te koop in Terneuzen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter middels het formulier op onze contactpagina. Een taxateur zal vervolgens spoedig contact met u opname. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op: 085 401 3900 op mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod