4.5/5

Bedrijfshal te koop Súdwest-Fryslân

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Súdwest-Fryslân? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsmatig vastgoed en kan het beste aanbod op uw hal garanderen. Zo realiseren wij wekelijks de verkoop van bedrijfsvastgoed zoals kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek- en multi tenant vastgoed in alle staten en verzekeren verkopers van een soepele verkoop. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Súdwest-Fryslân? Laat dan uw gegevens achter. 

Wij doen een bod op uw bedrijfshal te koop in Súdwest-Fryslân

Heeft u een bedrijfshal te koop staan op bedrijventerrein De Hemmen, De Treffe of elders in Súdwest-Fryslân en wenst u een verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed op korte termijn? Brownlake doet graag een bod en kan een vlot verkooptraject garanderen. Zo kunnen wij uw bedrijfsvastgoed volledig uit eigen middelen aankopen en is een bouwtechnische keuring niet noodzakelijk. Op die manier is de verkoop van uw bedrijfshal op korte termijn te realiseren en zijn er geen onzekerheden. Daarnaast zijn wij flexibel in opleveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden en bieden we tevens de mogelijkheid tot een leaseback. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook te koop heeft staan in Súdwest-Fryslân, Brownlake doet een vrijblijvend bod. 

Verkoop aan Brownlake

Dankzij ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis bent u verzekerd van een vlotte taxatie, flexibele verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon garanderen wij het beste bod op uw bedrijfshal of ander type vastgoed, zo ook in Súdwest-Fryslân. Van het opnemen van bedrijfspanden, tot het uitbrengen van biedingen. Vervolgens ontzorgen wij het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een soepele verkoop en een snelle afwikkeling. 

Contact

Binnen één werkdag een vrijblijvend bod op uw bedrijfshal te koop in Súdwest-Fryslân? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op. Onze taxateurs nemen uw aanvraag spoedig in behandeling. Voor een aanvraag of andere vragen, kunt u ons uiteraard direct contacteren op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod