4.5/5

Bedrijfshal te koop Stichtse Vecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Stichtse Vecht? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd en leegstaand bedrijfsvastgoed. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud. Zo bieden wij wekelijks op bedrijfshallen, kantoorpanden, logistiek vastgoed en divers ander bedrijfsvastgoed. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, verzekeren wij u van het beste aanbod op de markt en verzorgen het gehele verkooptraject van uw aanvraag tot aan de oplevering.

Direct een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Stichtse Vecht

Een bedrijfshal te koop op bedrijventerrein Maarssenbroek, Breukelerwaard of elders in Stichtse Vecht? Brownlake is geïnteresseerd in een afname en kan op korte termijn een aanbod uitbrengen. Als vastgoedmaatschappij bieden we op elk type bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud en brengen direct een bod zonder enig financieringsvoorbehoud uit. Daarnaast is een bouwkundige keuring geen onderdeel van de taxatie. Op die manier is de verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed op korte termijn te realiseren. Wilt u ingaan op ons aanbod? Dan kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent leveringsdatum en overige verkoopwaarden en maakt u geen enkele kosten. Zo is een directe verkoop aan Brownlake vrij van makelaars- en notariskosten en hanteren we geen provisie.

Een verkoop aan Brownlake

Als u kiest voor een verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden, flexibiliteit en een vlot en verzorgd verkooptraject, waarbij alle afspraken te allen tijde worden nagekomen. Zo kunnen wij als eindbelegger altijd een marktconform aanbod garanderen en zijn er geen onzekerheden. Met een bewezen trackrecord hebben daarom ook al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Van het opnemen van uw bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen wij het gehele traject van aanvraag tot overdracht. 

Neem contact op

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Stichtse Vecht? Neem dan contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter middels het online formulier. Het betreffende pand is binnen één werkdag getaxeerd. Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod