4.5/5

Bedrijfshal te koop Soest

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Soest gezet? U kunt direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en is gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed. Als eindbelegger met een langetermijnvisie bekijken wij uw pand grondig en garanderen u van het beste bod op uw vastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat. Daarnaast zorgen wij in alle gevallen voor een soepel traject waarbij beide partijen verzekerd zijn van een fijne verkoop. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Soest? 

Een bod op elk type bedrijfshal te koop in Soest

Zo ook in Soest zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen, logistiek vastgoed, hotels of transformatieobjecten als toevoeging op onze eigen vastgoedportfolio. Zo kent Soest diverse bedrijventerreinen zoals Soesterberg-Noord, aan de Richelleweg of de Soestdijkse Grachten. Als u daar een bedrijfshal te koop heeft staan of elders, neem dan contact op met Brownlake voor een bod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Wij kunnen u in alle gevallen het beste aanbod garanderen en u zult nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in hoeven te gaan. Daarnaast zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden en betaalt u voor onze diensten geen provisie, vast tarief of andere makelaars of notariskosten.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en een uitstekend aanbod, ongeacht conjunctuurschommelingen. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake garandeert een vlot verkooptraject en hecht veel waarde aan de gemaakte afspraken. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsvastgoed ons gevonden als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Soest. 

Meer informatie

Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze of wilt u op korte termijn een bod ontvangen op uw bedrijfshal te koop in Soest? Neem dan direct contact op met ons of laat uw gegevens achter middels het online formulier. We geven graag een toelichting en kunnen op korte termijn een uitstekend bod uitbrengen. Voor direct contact kunt u ons bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod