4.5/5

Bedrijfshal te koop Smallingerland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Smallingerland? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op al uw bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en elk ander type bedrijfsvastgoed. Daarbij maakt het niet uit of het pand in een verhuurde staat verkeert of juist vrij van verhuur is. In beide gevallen doet Brownlake een uitstekend aanbod en verzorgt het verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen? Laat uw gegevens achter voor onze bekwame taxateurs.

Direct het beste op uw bedrijfshal te koop in Smallingerland

Als investeringsmaatschappij zijn we gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsgoed. Aangezien wij tevens als eindbelegger met een lange beleggingshorizon fungeren, kunnen wij het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Smallingerland garanderen. Zo hebben wij al op bedrijventerreinen zoals Nijtap, De Haven, Bedrijvenpark A7 al aankopen mogen realiseren. 

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, kunnen wij direct een bod zonder financieringsvoorbehoud uitbrengen en is een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk. Op die manier kunnen wij een vlot en zeker verkooptraject garanderen. Bijkomend voordeel is dat u aanzienlijk kunt besparen bij kostenposten. Een verkoop aan Brownlake is geheel vrij van makelaars- en notariskosten.

Waarom kiezen voor Brownlake?     

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake? Dan bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject voor elk type bedrijfsvastgoed. Zo ook in Smallingerland hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dankzij onze kennis van de markt en ervaring, kunnen we snel schakelen in het gehele proces. Van het bezichtigen van uw bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. U bent verzekerd van een verzorgd verkooptraject tot aan de oplevering.

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Smallingerland? Neem dan vandaag nog contact op door gebruik te maken van het online formulier of bel ons op 085 401 3900. We zijn tijdens kantooruren beschikbaar voor al uw (aan)vragen en geven graag een toelichting op onze werkwijze.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod