4.5/5

Bedrijfshal te koop Sittard-Geleen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Sittard-Geleen of wenst u bedrijfsmatig vastgoed te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw hal. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed of de onderhoudsstaat kunt u bij ons terecht voor een uitstekend aanbod en een soepel verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Zo realiseren wij de verkoop van bedrijfshallen, maar ook van kantoorpanden, commercieel onroerend goed en logistiek vastgoed. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen. Brownlake brengt graag een bod uit.

Een bod op elke type bedrijfshal te koop in Sittard-Geleen

Ook in Sittard-Geleen en omstreken zijn wij als landelijke beleggingsmaatschappij op zoek naar divers bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op Holtum Noord I of II, Fortuna, Chemelot of een ander bedrijventerrein gevestigd te Sittard-Geleen, dan kunt u een vrijblijvend aanbod van ons ontvangen. Het aanbod dat wij uitbrengen is direct zonder enig voorbehoud van financiering, zodat u precies weet wat u zult ontvangen. Een bouwtechnisch onderzoek vooraf, is daarvoor niet noodzakelijk. Zo hoeft u bij ons nooit een langdurig en onzeker verkooptraject ingaan en bent u verzekerd van een soepele afwikkeling. U kunt tevens rekenen op flexibiliteit omtrent de verkoopvoorwaarden en maakt geen makelaars- en/of notariskosten.

Waarom kiezen voor Brownlake

Als u kiest voor een directe verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van een uitstekend aanbod en de beste verkoopvoorwaarden. Ongeacht het bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen zorgen wij voor een vlot verkooptraject waarbij u de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dankzij onze marktkennis en expertise kunnen we snel schakelen in het gehele proces. Van het bezichtigen van uw vastgoed, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Sittard-Geleen? Neem dan contact op met Brownlake door te bellen naar 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod