4.5/5

Bedrijfshal te koop Schiedam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Schiedam? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw hal. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type vastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon en kunnen u het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Naast bedrijfshallen kunt u ons ook kantoorpanden, multi tenant vastgoed, loodsen of ander vastgoed, aanbieden. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend bod uit.

Het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Schiedam

Ongeacht het type bedrijfshal dat u wenst te verkopen, kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen van Brownlake. Zo zijn wij geïnteresseerd in bedrijfsvastgoed te koop op Nieuw-Mathenesse, Spaanse Polder, ‘s-Graveland Zuid, maar ook op andere bedrijventerreinen van Schiedam zijn wij actief op zoek. Op uw bedrijfshal, kunt u direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering verwachten. Dit komt omdat wij direct vanuit eigen middelen kunnen aankopen voor onze eigen beleggingsportfolio. Daarnaast zijn we altijd flexibel in voorwaarden en heeft u tevens de mogelijkheid tot een leaseback van uw pand. 

Verkoop aan Brownlake

Vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen al voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Zo ook in Schiedam hebben vele verkopers Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Wat voor bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen aan ons, we kunnen u een zorgeloze verkoop garanderen. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen we altijd snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van het opnemen van uw bedrijfshal, tot het overdragen bij de notaris. Bij Brownlake bent u te allen tijde verzekerd van een fijne verkoop.

Heeft u vragen?

Als u nog vragen heeft omtrent onze werkwijze of hoe wij uw bedrijfshal te koop in Schiedam taxeren, neem dan contact op met Brownlake. We geven graag een toelichting en hoe wij u snel van dienst kunnen zijn. U kunt ons bereiken via 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod