4.5/5

Bedrijfshal te koop Rotterdam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Rotterdam? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en is geïnteresseerd in een afname. Zo bieden wij op zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud. Van bedrijfshallen en kantoorpanden, tot aan winkelvastgoed of loodsen. Brownlake verzekert u van het beste aanbod en kan in alle gevallen een soepele verkoop faciliteren.

Een bedrijfshal te koop in Rotterdam? Brownlake doet graag een bod

Zo ook op uw bedrijfshal te koop op Brainpark, Vondelingenplaat of Botlek in Rotterdam, kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen van Brownlake. We bekijken graag uw pand en zorgen voor een vlotte taxatie. Daarna bent u verzekerd van een volledige financieringsvrij aanbod en is een bouwtechnische keuring vooraf, niet noodzakelijk. Zo wordt er veel tijd bespaart en hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden zoals leveringsdatum, inboedel of andere voorwaarden. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dat kunt u aanzienlijk besparen op kostenposten. Zo is een verkoop aan Brownlake vrij van enige makelaars- en/of notariskosten. Dat scheelt u al vaak duizenden euro’s. Ook als u elders in Rotterdam of omgeving een bedrijfshal te koop heeft staan, doet Brownlake graag een bod.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Een verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed aan Brownlake betekent direct zekerheid, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type vastgoed dat u wenst te verkopen. Communicatie en afspraken staan centraal en met onze hands-on mentaliteit kunnen we snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van een bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. Daarna ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op en laat u bijpraten. We vertellen u graag meer over onze manier van werken en doen graag een bod op uw bedrijfshal te koop in Rotterdam. We zijn tijdens kantooruren te bereiken op 085 401 3900 of via e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod