4.5/5

Bedrijfshal te koop Roosendaal

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Roosendaal? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel waaraan u direct elk type bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Daarbij maakt het niet uit of het betreffende pand vrij van huur is of juist in een verhuurde staat verkeert. Bij Brownlake bent u direct verzekerd van het beste aanbod en een zorgeloze verkoop, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. 

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Roosendaal

Als u een bedrijfshal of ander type bedrijfsmatig vastgoed te koop heeft staan in Roosendaal, dan kunt u direct een aanbod van Brownlake ontvangen. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen zoals Majoppeveld, Borchwerf I en II, Vijfhuizenberg en De Stok. Ook als u elders een bedrijfshal te koop heeft staan, kunt u uiteraard een aanvraag bij ons doen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop elk bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud en bent u verzekerd van een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of een bouwkundige keuring. Op die manier garanderen wij een zorgeloze vlotte verkoop van uw vastgoed. Bijkomend voordeel is dat u aanzienlijk kunt besparen op kostenposten. Zo is een verkoop aan Brownlake volledig vrij van makelaars- en notariskosten en zijn er geen verborgen kosten.

Verkopers kiezen voor Brownlake

Zo ook in Roosendaal kiezen verkopers van bedrijfsvastgoed massaal voor een verkoop via Brownlake. Wij bieden een vlot verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsmatig vastgoed dat u wenst te verkopen. Dankzij onze lokale marktkennis en trackrecord hebben dan ook vele verkopers Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Wat voor bedrijfsvastgoed u ook te koop heeft staan, Brownlake kan snel schakelen in het gehele proces en zorgt op korte termijn voor een uitstekend aanbod. Daarnaast garanderen wij de beste verkoopvoorwaarden en bent u verzekerd van een zorgeloze afwikkeling.

Contact opnemen

Binnen één werkdag een waardebepaling van uw vastgoed? Neem direct contact op met onze taxateurs en ontvang een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfshal te koop in Roosendaal. Een aanvraag kunt u middels ons online formulier doen of neem telefonisch contact op via 085 401 3900. Heeft u vragen over onze werkwijze of andere zaken? U kunt tevens een e-mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod