4.5/5

Bedrijfshal te koop Roermond

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Roermond of wenst u bedrijfsmatig vastgoed in deze regio te verkopen? Brownlake doet graag een bod en kan elk type vastgoed, zonder tussenkomst van derden, aankopen. Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij zijn we gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als onverhuurd en leegstaand vastgoed. Ongeacht de staat van het pand, bent u verzekerd van een vlotte taxatie en het beste aanbod op de markt. Daarnaast ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de daadwerkelijke oplevering. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Roermond? Neem dan contact op met Brownlake.

Ontvang direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Roermond

Of u nu een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein Merum, Swalmen, de Roerstreek of aan de Stadsrand Noord. Brownlake bekijkt uw pand graag en zorgt op korte termijn voor een uitstekend aanbod. Wij kunnen uw bedrijfsvastgoed zowel verhuurd als leegstaand aankopen, ongeacht de staat van onderhoud. Zo zien we direct het potentieel en verzorgen na aankoop een renovatie of transformatie van uw pand. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, u kunt bij Brownlake direct een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering krijgen, waarbij een voorafgaande bouwtechnische keuring niet van toepassing is. Zo heeft u geen onzekerheden en is de aankoop op korte termijn te realiseren. 

Kies voor Brownlake

Zo ook in Roermond hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden al betrouwbare verkooppartner. Mede door onze uitstekende en tevens flexibele verkoopvoorwaarden, marktconform aanbod en het vermogen om snel te kunnen schakelen in het gehele proces, hebben wij al vele aankopen mogen realiseren. Zo ontzorgen wij bij akkoord op ons voorstel, het gehele verkooptraject van de opname van uw pand, tot aan de overdracht bij de notaris. Wat voor bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, bij Brownlake bent u verzekerd van een fijne verkoop en een vlotte afwikkeling.

Vrijblijvende aanvraag

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Roermond? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen bij Brownlake. De aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Vul het online formulier in voor onze taxateurs of neem direct contact op via 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod