4.5/5

Bedrijfshal te koop Rijswijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs en bedrijfshal te koop gezet in Rijswijk of overweegt u bedrijfsmatig vastgoed te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en kunt u direct het beste aanbod bieden. We zijn geïnteresseerd in elke type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Zo bekijken we in alle gevallen de mogelijkheden en zorgen voor een taxatie op korte termijn. Wilt u ingaan op ons bod? Dan kunt u rekenen op een soepele verkoop, waarbij we het volledige verkooptraject ontzorgen. 

Een aanbod op elk type bedrijfshal te koop in Rijswijk

Bij Brownlake kunt u terecht voor een uitstekend aanbod op uw bedrijfshal te koop in Rijswijk. Naast bedrijfshallen realiseren wij ook de verkoop van logistiek vastgoed, transformatieobjecten, light industrial en winkelpanden. Voor onze eigen beleggingsportfolio zijn we altijd op zoek naar toevoegingen en bekijken uw bedrijfsvastgoed op Plaspoelpolder, Hoornwijck of elders in Rijswijk graag. Zo kunnen wij uw pand volledig uit eigen middelen aankopen. U ontvangt daarom ook in alle gevallen een financieringsvrij aanbod, waarbij een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk is. We bieden u directe zekerheid en een vlot verkooptraject. Daarnaast zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden en heeft u geen enkele kostenposten zoals een vast tarief of andere makelaars- of notariskosten.

Waarom uw bedrijfshal verkopen aan Brownlake?

Diverse verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij direct verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject. Zo kunnen wij voor elk type bedrijfsvastgoed, een vlotte verkoop garanderen. Dankzij onze lokale marktkennis en ervaring, kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen wij u volledig tot aan de overdracht bij de notaris. Op die manier bent u verzekerd van een soepele afwikkeling.

Maak een afspraak

Wilt u direct weten wat wij kunnen bieden op uw bedrijfshal te koop in Rijswijk? Maak een afspraak met onze taxateurs. Een aanvraag kunt u middels ons online contactformulier doen of neem direct contact op via 085 401 3900. We komen graag uw pand opnemen en kunnen op korte termijn een bod uitbrengen. Bij vragen kunt u ons tevens bereiken via mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod