4.5/5

Bedrijfshal te koop Ridderkerk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Ridderkerk? Brownlake is de aangewezen partij voor een soepele verkoop. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn we gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed en kunnen u als eindbelegger, het beste aanbod op uw bedrijfshal brengen. Of u nu de verkoop wenst van een bedrijfshal, horecapand, loods of een ander type bedrijfsmatig vastgoed. Bij Brownlake kunt u direct een vrijblijvend bod ontvangen en bent u verzekerd van een soepele afwikkeling.

Bod op uw bedrijfshal te koop in Ridderkerk

Zo ook in Ridderkerk heeft Brownlake al veel aankopen mogen realiseren. Zo zijn wij actief op Cornelisland, Donkersloot-Noord / Zuid en Boelewerf. Mocht u elders een bedrijfshal te koop hebben staan, dan kunt u ook een vrijblijvend aanbod van Brownlake ontvangen. We bekijken het bedrijfsvastgoed graag en vertellen u direct de mogelijkheden. Omdat wij aankopen voor onze eigen vastgoedportefeuille, bieden wij u direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering en is bouwkundige keuring niet van toepassing. Een verkoop aan Brownlake is altijd vlot en kent geen onzekerheden. Daarnaast heeft u geen enkele kosten en kunt u rekenen op flexibiliteit. Als u een bedrijfshal in Ridderkerk of omstreken te koop heeft staan, kies dan voor een verkoop via Brownlake.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Als u kiest voor Brownlake, dan bent u verzekerd van een marktconform aanbod en uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast zijn wij flexibel en hechten we veel waarde aan de gemaakte afspraken. Dankzij ons bewezen trackrecord en expertise, hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons al gevonden als erkende aankoper. Zo bieden wij voor elk type bedrijfsvastgoed een vlotte verkoop en verzorgen wij het gehele traject van aanvraag tot overdracht. Op die manier bent u verzekerd van een fijne verkoop van al uw bedrijfs onroerend goed. 

Neem contact op

Als u wenst uw bedrijfshal te koop in Ridderkerk vlot te verkopen, neem dan contact op met Brownlake en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod op uw hal. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen middels het online formulier of neem contact op met onze taxateurs. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod