4.5/5

Bedrijfshal te koop Purmerend

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop staan in Purmerend? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een aanbod op uw bedrijfshal. Als gespecialiseerd aankoper van leegstaand en verhuurd bedrijfsvastgoed, garanderen wij de soepele verkoop van elk type bedrijfsvastgoed. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van het beste aanbod. Van de verkoop van een bedrijfshal met meerdere gebruiksdoeleinden, tot de verkoop van logistiek- en multi tenant vastgoed. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod uit. 

Een bod op uw bedrijfshal te koop in Purmerend

Heeft u een bedrijfshal te koop staan op De Koog, Insulinde of op Baanstee Noord of West? Brownlake is geïnteresseerd in een afname en doet graag een aanbod. Als landelijk opererende investeringsmaatschappij kunnen wij het beste bod op uw bedrijfshal garanderen. Zo brengen wij in alle gevallen een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Daardoor heeft u direct zekerheid en is een langdurig verkooptraject niet aan de orde. Daarnaast zijn we flexibel in leveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden en bieden wij tevens de mogelijkheid voor een leaseback. Een verkoop aan Brownlake is tevens geheel kosteloos. Omdat wij uw direct kunnen afnemen, is de verkoop vrij van makelaars- en notariskosten.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij direct verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en een ontzorgd verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Brownlake hecht veel waarde aan communicatie en zet de gemaakte afspraken centraal. Met een hands-on mentaliteit kunnen we snel schakelen in het proces. Van de opname van uw bedrijfshal tot het uitbrengen van een bod. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake is de aangewezen partij voor een soepele verkoop.

Contact

Heeft u een bedrijfshal te koop staan in Purmerend? Neem contact op en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling. Een aanvraag kunt u doen middels ons online formulier of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod