4.5/5

Bedrijfshal te koop Pijnacker-Nootdorp

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Pijnacker-Nootdorp of overweegt u een bedrijfshal te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo realiseren wij wekelijks aankopen van kantoorpanden, bedrijfshallen en loodsen, maar ook van zorgvastgoed, buitenterreinen of transformatieobjecten. Als eindbelegger met een langetermijnvisie kunnen wij gegarandeerd het beste bod doen op uw bedrijfshal en bent u verzekerd van een soepele verkoop. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Pijnacker-Nootdorp? Neem direct contact op voor een vrijblijvend aanbod.

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Pijnacker-Nootdorp

Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op Heron, Oostambacht, of elders in Pijnacker-Nootdorp, dan kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen van Brownlake. Als investeringsmaatschappij zijn we altijd op zoek naar bedrijfshallen en ander bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportfolio. Aangezien wij direct een financieringsvrij aanbod kunnen doen, zonder tussenkomst van derden, zijn er geen onzekerheden en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan. Bovendien is een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk en zijn we flexibel in leveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed of in welke staat het pand zich verkeerd, brengt Brownlake een aanbod. 

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij gegarandeerd het beste bod op de markt kunnen ontvangen en daarnaast verzekerd zijn van uitstekende verkoopvoorwaarden. We hechten veel waarde aan transparantie en zetten de gemaakte afspraken centraal. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wordt een soepel verkooptraject gewaarborgd. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris.

Neem contact op

Als u een bedrijfshal in Pijnacker-Nootdorp wilt verkopen, kunt u vrijblijvend en geheel kosteloos een aanbod van Brownlake ontvangen. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen middels het contactformulier. Na uw aanvraag trachten wij het betreffende pand binnen één werkdag te taxeren. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod