4.5/5

Bedrijfshal te koop Overbetuwe

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Overbetuwe? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsvastgoed, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand vastgoed, bent u verzekerd van het beste aanbod en kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject. Of het nu gaat om kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek- of multi tenant vastgoed. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod uit. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsvastgoed? Laat dan uw gegevens achter middels het online formulier.

Een bod op uw bedrijfshal te koop in Overbetuwe

Zo ook op de Merm, Spoorallee, De Aam of andere bedrijventerreinen van Overbetuwe zijn wij actief. Als u daar of elders een bedrijfshal te koop heeft staan, dan kunt u van Brownlake een vrijblijvend aanbod ontvangen. Zo is ons aanbod te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Het betreffende pand kunnen wij vlot taxeren op een verscheiden aantal factoren en brengen een aanbod binnen één werkdag. Als u ingaat op ons aanbod, dan hoeft u nooit een lang en onzeker verkooptraject in te gaan, omdat wij uw pand, zonder tussenkomst van derden kunnen aankopen.

Kies voor Brownlake

Wat voor bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake garandeert een soepele verkoop. Zo zijn wij geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed en bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden en flexibiliteit. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden al betrouwbare verkooppartner, zo ook in de Overbetuwe. Met onze hands-on mentaliteit en lokale marktkennis kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Brownlake ontzorgt de verkoop van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen brengen op uw bedrijfshal te koop in Overbetuwe? Neem contact op of laat uw gegevens achter. Een bekwaam taxateur van Brownlake neemt u aanvraag spoedig in behandeling. Ook als u nog vragen heeft over onze werkwijze kunt u contact met ons opnemen. Tijdens een persoonlijk gesprek geven u graag een toelichting. Stuur een e-mail naar info@brownlake.nl of neem telefonisch contact op via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod