4.5/5

Bedrijfshal te koop Oss

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Oss, maar tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van leegstaand en verhuurd bedrijfsvastgoed. Van bedrijfshallen, zorgvastgoed en woonwinkelpanden, tot de verkoop van loodsen, buitenterreinen of transformatieobjecten. Brownlake is geïnteresseerd in een afname en kunt u het beste aanbod op uw bedrijfsvastgoed garanderen. Wilt u ingaan op ons aanbod? Dan kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop van aanvraag tot oplevering.

Ontvang vrijblijvend een bod op uw bedrijfshal te koop in Oss

Als vastgoedmaatschappij zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen en ander bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Zo kunnen wij in alle gevallen het betreffende pand volledig uit eigen middelen aankopen. Ons aanbod is daarom ook te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering. Daarnaast is ons aanbod vrij van een bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek. Op basis van een verscheiden aantal factoren kunnen wij uw bedrijfshal vlot taxeren en zorgen wij na aankoop voor een renovatie of transformatie om zo het pand bruikbaar te maken van andere doeleinden. Een bijkomend voordeel is dat u geen enkele kosten maakt. Wij hanteren geen provisie of andere makelaars- of notariskosten. Als u een bedrijfshal te koop heeft staan op bedrijventerrein Danenhoef, De Koepel of elders in Oss, neem dan contact op Brownlake voor een vrijblijvend bod.

Verkoop aan Brownlake

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en een zorgeloos verkooptraject. Zo ook in Oss hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met onze hands-on werkwijze kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van de opname van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen we het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u in alle gevallen verzekerd van een fijne verkoop.

Contact 

Op uw bedrijfshal te koop in Oss, kunt u binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen. Een aanvraag kunt u doen middels ons online formulier of neem direct contact op. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod