4.5/5

Bedrijfshal te koop Oosterhout

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Oosterhout? Brownlake doet als landelijk opererende investeringsmaatschappij graag een aanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed, zowel verhuurd als onverhuurd en leegstaand. Met een lange beleggingshorizon, kunnen wij u als eindbelegger te allen tijde het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Daarnaast bent u verzekerd van een soepele verkoop van aanvraag tot de overdracht. Binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen op uw bedrijfshal te koop in Oosterhout? Neem direct contact op.

Een bedrijfshal te koop in Oosterhout? Brownlake doet graag een bod

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, kunt u een vrijblijvende waardebepaling van Brownlake ontvangen. Zo zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen op bedrijventerreinen Everdenberg-Oost, Statendam, Beneluxweg-Zuid of de diverse terreinen van Weststad. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen op korte termijn een uitstekend aanbod uitbrengen. Het aanbod dat wij doen is in alle gevallen zonder financieringsvoorbehoud, omdat wij uw bedrijfshal direct uit eigen middelen kunnen aankopen. Daarbij is een voorafgaand bouwtechnische onderzoek niet noodzakelijk. U zult dus in alle gevallen zonder onzekerheden een verkooptraject ingaan.

Kies voor Brownlake

Zo ook in Oosterhout hebben vele verkopers van bedrijfs onroerend goed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Wij verzekeren verkopers van uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed. We hechten te allen tijde veel waarde aan de gemaakte afspraken en kunnen snel schakelen in het gehele proces. Met een bewezen trackrecord hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Van de opname van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris.

Een aanvraag bij Brownlake

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Oosterhout? U kunt vandaag nog vrijblijvend en geheel kosteloos een aanvraag doen bij Brownlake. Een aanvraag doet u middels ons online formulier of door direct contact op te nemen met 085 401 3900. Ook per mail zijn wij bereikbaar op info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod