4.5/5

Bedrijfshal te koop Noordoostpolder

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop staan in Noordoostpolder? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct al uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen, kantoorpanden, loodsen, multi tenant vastgoed en andere soorten. Aangezien wij tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een langetermijnvisie als wij aankopen doen. Zo bent u verzekerd van het beste aanbod en een zorgeloze verkoop. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen? Laat dan uw gegevens achter middels het online formulier of neem contact op. 

Bod op uw bedrijfshal te koop in Noordoostpolder

Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen en ander bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Zo zijn wij actief op de diverse bedrijventerreinen van Noordoostpolder. Denk bijvoorbeeld aan De Munt, Marknesse of Espel. Ook als u elders een bedrijfshal te koop heeft staan kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij brengen in alle gevallen direct een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Dat scheelt u tijd, maar ook geld. Aan onze diensten zijn namelijk geen kosten verbonden. Daarnaast hanteren wij geen courtage of andere makelaars- of notariskosten. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan kunt u rekenen op flexibiliteit en een vlotte verkoop.

Kies voor Brownlake

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij kunnen rekenen op het beste aanbod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht de staat van het pand. Zo ook in Noordoostpolder kunnen wij uw bedrijfshal of ander bedrijfsvastgoed op korte termijn aankopen. Met onze lokale marktkennis en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een bezichtiging van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. 

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen brengen op uw bedrijfshal te koop in Noordoostpolder? Neem contact op met Brownlake, zodat een taxateur direct aan de slag kan gaan met een waardebepaling. U kunt tevens gebruikmaken van ons online formulier of neem direct contact op via 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod