4.5/5

Bedrijfshal te koop Nissewaard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Nissewaard? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en doet graag een bod op uw bedrijfshal. Als gespecialiseerd aankoper van verhuurd en onverhuurd bedrijfsmatig vastgoed kunnen wij het beste aanbod garanderen en bent u te allen tijde verzekerd van een soepele verkoop. Of het nu gaat om kantoorpanden, logistiek vastgoed, bedrijfshallen of transformatieobjecten. Brownlake bekijkt graag de mogelijkheden en brengt een vrijblijvend aanbod.

Bod op uw bedrijfshal te koop in Nissewaard

Staat uw bedrijfshal te koop op bedrijventerrein Molenwatering, Schenkel of Haven Noord? Brownlake kan uw pand direct financieringsvrij aankopen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud en bent verzekerd van een marktconform aanbod. De betreffende bedrijfshal hoeft niet bouwtechnisch onderzocht te worden. We bekijken in alle gevallen de mogelijkheden en zorgen voor renovatie of transformatie voor verhuur of andere doeleinden na de aankoop. Voordeel is dat u uw bedrijfshal op korte termijn kunt afdragen en verzekerd bent van een soepele verkoop. Daarnaast kunt u flink besparen op bijkomende kostenposten die u elders wel moet afdragen. Een directe verkoop aan Brownlake is namelijk geheel kosteloos. 

Verkoop via Brownlake 

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij direct verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en een uitstekend aanbod, ongeacht conjunctuurschommelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed en bent u verzekerd van een vlot en soepel verkooptraject. Dankzij onze lokale marktkennis en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele traject. Van het opnemen van bedrijfshallen, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris, zodat u verzekerd bent een fijne verkoop.

Neem contact op

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfshal te koop in Nissewaard, kunt u eenvoudig een aanvraag doen via Brownlake. Maak gebruik van ons online formulier of neem direct contact op met één van onze taxateurs. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod