4.5/5

Bedrijfshal te koop Nijmegen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Nijmegen, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en doet graag een bod op elk type bedrijfsvastgoed. Zo zijn wij altijd actief op zoek naar bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportfolio. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van het beste bod en kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop. Of u nu kantoorpanden, bedrijfshallen, loodsen of multi tenant vastgoed wilt aanbieden. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod uit. 

Direct het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Nijmegen

Als een bedrijfshal gevestigd in Nijmegen wilt verkopen, dan kunt u van Brownlake direct het beste aanbod ontvangen. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen Laarakker, Waalsprong, West-Kanaaldijk, maar ook elders in Nijmegen bekijken wij graag uw vastgoed. Als landelijk opererende beleggingsorganisatie kunnen wij het betreffende pand in alle gevallen direct uit eigen middelen aankopen. Zo bent u verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud en is een voorafgaand bouwtechnische onderzoek niet noodzakelijk. Stemt u in op ons aanbod? Dan kunt u rekenen op flexibiliteit en een geheel kosteloze verkoop. Zo kunt u een flink bedrag besparen op bijkomende makelaars- en notariskosten.

Waarom kiezen voor Brownlake

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden. Daarnaast kunnen wij als eindbelegger te allen tijde het beste aanbod garanderen. Dankzij onze hands-on mentaliteit en expertise faciliteren wij ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, een vlot verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Of het nu gaat om de opname van een pand, of het overdragen aan de notaris. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en is pas content met een succesvolle verkoop.

Meer informatie

Wenst u graag meer informatie omtrent onze werkwijze? In een persoonlijk gesprek geven we u graag een toelichting. Als u een vrijblijvend aanbod wilt ontvangen op uw bedrijfshal te koop in Nijmegen, dan kunt u middels ons online formulier een aanvraag doen. We zijn tevens tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of per e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod