4.5/5

Bedrijfshal te koop Nieuwegein

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Nieuwegein? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van bedrijfsmatig vastgoed. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen in zowel een verhuurde als onverhuurde staat. Als eindbelegger beschikken wij over een lange beleggingshorizon en zijn daarom niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. We kunnen u daarom ook in alle gevallen het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Daarnaast kunt u rekenen op een soepel verkooptraject en een snelle afwikkeling.

Aanbod op uw bedrijfshal te koop in Nieuwegein

Of u nu een bedrijfshal heeft staan op bedrijventerrein Plettenburg, De Wiers, Het Klooster of elders in Nieuwegein, Brownlake brengt graag een vrijblijvend aanbod. Zo zijn wij als vastgoedmaatschappij altijd op zoek naar bedrijfshallen als toevoeging op onze vastgoedportefeuille. Het aanbod dat wij uitbrengen is in alle gevallen zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Zo zijn er geen onzekerheden en weet u direct wat u kunt ontvangen. Van een langdurig en onzeker verkooptraject is bij ons geen sprake. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan kunt u rekenen op een soepele verkoop en flexibiliteit omtrent verkoopvoorwaarden. Besluit u op een later tijdstip het pand toch weer nodig denkt te hebben? Dan heeft u de mogelijkheid tot een leaseback.

Kies voor Brownlake

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen massaal voor Brownlake dankzij onze uitstekende verkoopvoorwaarden, marktconform aanbod en flexibiliteit omtrent verkoopvoorwaarden zoals leveringsdatum en inboedel. Zo kunnen wij ongeacht het type bedrijfsvastgoed een soepel verkooptraject garanderen, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Met onze expertise en kennis van de markt, kunnen we snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van het opnemen van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. Daarna ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de daadwerkelijk oplevering.

Neem contact op

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen brengen op uw bedrijfshal te koop in Nieuwegein? Neem dan contact op met Brownlake, we kunnen u snel van dienst zijn. Een aanvraag kunt u doen middels het online formulier of neem telefonisch contact op via 085 401 3900. We zijn tevens bereikbaar via e-mail op info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod