4.5/5

Bedrijfshal te koop Nederland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop staan in Nederland? Brownlake opereert als landelijke vastgoedmaatschappij en is gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en ander bedrijfsvastgoed. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. We kunnen u daarom in alle gevallen het beste aanbod op uw bedrijfshal te koop in Nederland garanderen. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een soepele verkoop, zonder enige onzekerheden.

Ontvang direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Nederland

Op uw bedrijfshal te koop in Nederland doen wij graag een aanbod. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij actief op zoek naar divers bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Zo kunnen wij in alle gevallen direct uw pand uit eigen middelen afnemen. Wij brengen daarom ook te allen tijde een aanbod zonder enig financieringsvoorbehoud, waarbij een voorafgaand bouwtechnische onderzoek niet noodzakelijk is. Bij akkoord op ons voorstel, kunt u rekenen op flexibiliteit. Zo is het mogelijk het betreffende pand zowel direct als uitgesteld op te leveren en bieden wij tevens leaseback mogelijkheden. Bovendien heeft u geen bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten.

Waarom kiezen verkopers in Nederland voor Brownlake?

Voor een vlot verkooptraject waarbij u direct zekerheid heeft, kiest u voor Brownlake. We brengen in alle gevallen een uitstekend aanbod en hanteren uitstekende verkoopvoorwaarden. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed in Nederland hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met onze hands-on mentaliteit en lokale marktkennis kunnen we snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. Daarna ontzorgen wij het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop.   

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Nederland? Neem vrijblijvend contact op middels ons online contactformulier of bel ons op 085 401 3900. We kunnen u tijdens kantooruren snel van dienst zijn. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons tevens een e-mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod