4.5/5

Bedrijfshal te koop Midden-Groningen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Midden-Groningen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en geïnteresseerd in zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed en in alle staten van onderhoud. We bekijken graag uw bedrijfshal en voorzien u van het beste aanbod op de markt. Van bedrijfshallen en kantoorpanden, tot hotels en logistiek vastgoed. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake brengt vrijblijvend een aanbod.

Een bedrijfshal te koop regio Midden-Groningen? Brownlake doet graag een aanbod

Als u een bedrijfshal heeft staan op één van de vele bedrijventerrein van Midden-Groningen, dan kunt u direct een aanbod krijgen van Brownlake. Zo kunt u uw bedrijfshal of ander bedrijfsvastgoed in alle staten aanbieden. Het betreffende pand kunnen wij in een zowel verhuurde als leegstaande staat, vlot taxeren. Aangezien wij bedrijfsvastgoed aankopen voor onze eigen vastgoedportefeuille, bent u verzekerd van een bod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Zo zijn er geen onzekerheden en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Stemt u in met ons aanbod? Dan kunt u rekenen op flexibiliteit en een kosteloze verkoop. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een leaseback.

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij direct verzekerd zijn van het beste bod op hun pand en flexibele verkoopvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een vlot en zeker traject, ongeacht het bedrijfsvastgoed u wenst te verkopen. We hechten veel waarde aan communicatie en zorgen dat de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis hebben daarom ook al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Kiest u ook voor Brownlake?

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal te koop in Midden-Groningen? Laat uw gegevens achter of neem contact op. We nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en trachten binnen één werkdag een waardebepaling te geven. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of via e-mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod